marți, 25 mai 2010

De prin casa

Junior mananca delicat o crema de zahar ars(Buna sor-meo, sa mai faci! - fac mama cum naiba nu, ca si asa ma plictiseam si ma uitam tamp in jur dupa ce as mai putea face!), Kinderu se agita turbat in jur incercand sa ii prezinte Juniorului un super documentar cu m-tii Scotiei, Iarina sta calare pe mine care incerc sa termin un raport. Nici unul nu parea tentat sa ii acorde vreun interes. Asta timp de vro' juma d'ora!
S-ar putea ca fata mea de un siktir total, faptul ca Iarina a reusit sa tranteasca toate bibliorafturile de pe birou dintr-o singura miscare sau faptul ca timp de juma' d'ora(vorba Iarinei) am raspuns monosilabic sa fi declansat ceva in hoarda de masculi din casa. Junioru a plecat nesilit de nimeni(nici macar impins de la spate!)sa spele vasele - dupa care a exclamat voios: Deci ati vazut, da? Am spalat vasele!!!! iar Kinderu s-a indurat sa o provoace pe Iarina la o plimbare pana sus sa ii puna lui Radu un documentar frumos, da tati?
Acum e liniste jos, toti trei urmaresc TV-ul cu mare ineteres. Banuiesc ca diseara la culcare Iarina o sa imi povesteasca tot...ce bine e cand e liniste!

Niciun comentariu: