luni, 7 iulie 2008

Vreme trece, vreme vine

Duminica am implinit 2 luni....nici noi nu stim cand au trecut dar ni se pare o vesnicie....parca ieri aduceam o mica mongoleza de la maternitate. Si ce soare era, si afara si in sufletul nostru. Am asezat-o comod in patutul ei bleu si asa a inceput aventura noastra. Si nopti nedormite, si colici si chin cu alaptarea si zambete sugubete abia indraznite si somn dulce la mami in brate si Kinderu care a invatat sa se strambe frumos la copil...

E frumos in trei!!!! Iari..te iubim!

Tot duminica Kinderu' a fost la nunta unui prieten din copilarie...prin prisma baietilor de "la bloc" cu care s-a intalnit, a realizat schimbarea...."mama, ce burta avea Vlad!", "mama ce s-a ingrasat Andrei!... si Kinderu' s-a schimbat...a facut burta, nu se mai dezlipeste de KND-ul lui, nu mai pierde nopti in Laptarie...a deveint om serios si mai ales a devenit TATIC.

Tot duminica Junioru a modificat designul Matizului, i-a creponat putin bordul...e mai fancy asa!Pasagerii a.k.a. Junioru si Tipsy sunt bine sanatosi, Tipsy a avut un fler extrordinar, s-a tinut bine pe labutele din fata...Domle', ce caine destept! De duminica tot tractam masina prin Bucuresti, a inceput sa ne placa.

Niciun comentariu: