duminică, 15 aprilie 2012

Salina Targu Ocna

Surprinzător, în zilele de sărbătoare salina e plină de vizitatori. Spre deosebire de Salina Slănic Prahova e mai de suprafata, cu galerii mai joase, mai luminoase şi mult mai multe zone de divertisment/relaxare. Semnal foarte bun la cel puţin doi operatori de telefonie mobilă(nu spunem care), internet wireless, spatii de joacă pentru copii, ieftin şi simpatic. Computere la care se inghesuiau nişte copii, mese de şah, leagăne, bancute peste tot, un lac sărat bine amenajat, magazinase, frumos. Accesul se face cu un autobuz, mai safe din punctul meu de vedere decât liftul de la Prahova.
Astă vară am vizitat şi mina Cacica, nu la fel de spectaculoasă. Cu excepţia unor săli înalte(într-una dintre ele chiar se organizează evenimente), majoritatea culoarelor sunt joase şi înguste iar accesul se face prin nişte scări circulare, care, culmea,par mai multe la coborâre decât la urcare!
Anyway, o variantă foarte bună de distracţie pentru copii atunci când plouă afară.
Acum a apărut soarele şi ne aşteaptă gainusele şi iedutii să zburdam pe afară.
În ciuda prognozei meteo destul de proaste, nouă vremea ni s-a părut chiar frumoasă pentru toate activităţile ce am încercat să le inghesuim în cele 4 zile.

Niciun comentariu: