luni, 22 decembrie 2008

Alo....aterizeaza strabunica!


Chiar cand ne intrebam impacientati ce ne facem Craciunul asta fara suflu moldovenesc in casa am primit vestea...vine Bunica Veta! Ca in fiecare an, cu valiza ei neagra, adusa de spate, mereu binedispusa, o minune de bunica. Vorba Kinderului, "parca nu e Craciun fara Bunica Veta"...e tare simpatica bunica, nu poti sa nu o iubesti, Matei se amuza teribil cu ea, pe mine si pe Iarina ne linisteste - aseara Iarina s-a jucat in pat cu bunica vreo ora, dar nu oricum ci asa, ca o fata mare, atenta si linistita...mai aveam putin si ne panicam ca a disparut baietoiul din ea, dar nu stimata audienta Iarina si-a scos parleala azi noapte, ce mai chiot, ce mai vuiet!

Ma rog, una peste alta, se anunta un Craciun foarte frumos, azi facem bradul, Iarina a promis ca pune ea ingerasul in varf, doar sa o ajutam noi sa se ridice ca deh...e bradul inalt! Asteptam cozonacii calzi, sarmalele aburinde, colindele, si cine stie, poate anul asta suntem mai vigilenti si il prindem pe Mos Craciun, am vorbit si cu Tipsy sa stea cu urechile ciulite.

Pana atunci, o poza de la serbare...Iarina, cel mai piticot dintre pitici..."ce sa fac mah daca sunt mititica?"...e facuta de altcineva asa ca nu suntem noi subiectul principal.

3 comentarii:

Bad habbits spunea...

de la ce serbare dragilor? Merge pe la gradi/cresa? tare cu bunica veta, vreau si eu din sarmalele ei cand oi ajunge pe la voi, probabil dupa 27 dec. asta daca mai sunteti pe acolo si nu dispareti prin munti pe undeva :)...
victor

Ali spunea...

Hi, hi, hi...serbarea tipic comunista cu copiii angajatilor plantatiei:)
Pai te asteptam cu sarmalele calde, in foi de varza, de vita, adevarate delicii...hai, hai, repejor!

Ali spunea...

Hi, hi, hi...serbarea tipic comunista cu copiii angajatilor plantatiei:)
Pai te asteptam cu sarmalele calde, in foi de varza, de vita, adevarate delicii...hai, hai, repejor!